Welkom Henri, onze nieuwe stagiair

We hebben dit jaar weer het genoegen een stagiair in ons team te mogen ontvangen.

Ontmoet Henri! Leer Henri kennen en lees hier hoe zijn eerste week is verlopen: 

 • Kan je jezelf eens voorstellen? (naam, leeftijd, studies, etc)
  Mijn naam is Henri, ik kom uit Oostende, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Bedrijfsmanagement aan de HoGent.
 • Hoe ben je bij Contractify terecht gekomen?
  Ik was opzoek naar een stageplaats waar ik gedurende een periode van 3 maanden mocht meevolgen en meewerken. Hierbij zag ik een online advertentie van Contractify en nadat ik meer info over het bedrijf had opgezocht, wist ik dat het een bedrijf was waar ik graag stage wou lopen.
 • Waarom heb je uiteindelijk voor Contractify gekozen om stage te lopen?
  Ten eerste was iedereen in de onderneming heel vriendelijk en het leek me een fijne werkomgeving, want dat is toch wel cruciaal als je een stageplaats zoekt. Verder vond ik de dynamiek van een startup ook zeer interessant, zo kan ik heel wat leren en meemaken op een korte termijn. Wat me ook nog aantrok was dat ik in veel verschillende afdelingen mag meehelpen: sales, marketing, administratie… 
 • Hoe ziet jouw stagedag eruit?
  Geen enkele dag is eigenlijk hetzelfde. Zo heb ik al met de zaakvoerders mogen meegaan naar een klant. Ik mocht ook al meevolgen hoe potentiële klanten worden gecontacteerd aan de hand van cold calling en hoe een online demo verloopt met zo’n potentiële klant.Daarnaast heb ik ook nog andere taken zoals het zoeken naar potentiële partners, de huidige klanten analyseren, meehelpen met de sociale media…
 • Hoe is je eerste stageweek bij Contractify bevallen?
  De eerste week is zeer goed verlopen. Ik heb zeker de juiste keuze gemaakt om stage te lopen bij Contractify. In één week heb ik al heel wat mogen doen en heb ik al heel wat geleerd over het bedrijfsleven in de praktijk.
 •  Wat zijn je carrièredoelen in de komende twee à drie jaar?
  Daar ben ik zelf nog niet aan uit, ik twijfel nog of ik meteen wil beginnen werken of dat ik nog verder wil studeren om me nog te specialiseren.
 • Waar zie je jezelf over vijf à tien jaar?
  Tegen dan hoop ik zelf een onderneming te hebben opgericht en dat ik met iets bezig ben wat me gelukkig maakt en me voldoening geeft.
 • Heb je nog buitenschoolse activiteiten/hobby’s?
  Ik ben een fan van voetbal, basketbal en auto’s. Verder kijk ik ook graag naar series.

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *