Partners Contractify

Userfull

Als IT-integrator nemen zij de zorgen weg van organisaties en hun mensen zodat beiden zich kunnen focussen op hun core business/ doelstellingen. Ze doen dit door technologie te integreren op een mensgerichte en strategische wijze. Als primair aanspreekpunt aligneren ze verschillende benodigde partijen en hun visie tot een efficiënte oplossing. Ze ondersteunen dit door een sterk mensgericht team van:

  • Business Alignment
  • Architecten
  • Project, Change & Risk Management
  • Technische experten

Vanuit hun rol als IT-integrator denken ze na over hoe digitale automatisering een duurzame meerwaarde kan betekenen bij hun klanten. Het vereenvoudigen van menselijke processen met behulp van technologie staat hierbij centraal, zodat mensen zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Dankzij deze partnership kan Contractify gekoppeld worden met allerhande systemen zoals een ERP, CRM, Sharepoint, …

 

Connective

Een document of overeenkomst digitaal ondertekenen kan nog steeds een lastig proces zijn. Soms duurt het best lang om een nieuwe klant te identificeren en te onboarden. Naarmate jouw internationale activiteiten groeien, worden deze problemen steeds moeilijker op te lossen.

Een gebrek aan technologische middelen onderbreekt vaak het proces van digitalisering wanneer je iemand moet identificeren of een handtekening nodig hebt. Connective ruimt al deze obstakels uit de weg en creëert snellere, eenvoudigere, goedkopere en veiligere processen met hun Digital Transaction Management (DTM) oplossing.

De DTM-oplossing van Connective is een softwareplatform met verschillende diensten: identificatie- en identiteitsverificatieservices (Identity Services), de aanmaak van digitale content (Smart Documents) en elektronische handtekeningen (eSignatures). Het is intuïtief, veilig en voldoet aan alle nodige regels. Hun oplossing is meteen gebruiksklaar – overal, altijd en op elk toestel!

Dankzij deze partnership is het mogelijk om vanuit Contractify documenten digitaal te laten ondertekenen, ook naar externe partijen toe. 

Hogeschool Gent

De Hogeschool Gent wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil de Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.

HOGENT is een ontmoetingsplaats voor inspiratie, creativiteit en talent. Onze studenten en medewerkers werken in verbondenheid samen binnen een waarderende omgeving.

De medewerkers zijn kritische experten die het vertrouwen krijgen om autonoom te werken. Vanuit een onderzoekende en zelfkritische ingesteldheid leren ze uit hun fouten en sturen ze hun persoonlijke ontwikkeling bij.

Vanuit hun engagement geven ze mee richting aan het maatschappelijk debat. Innovatie en ondernemingszin maken de studenten en medewerkers toekomstbestendig. Ze hebben voeling met wat er leeft in het werkveld en gaan over tot actie.

Businezz Booster

Als erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille, bestaat Businezz Booster uit een team van specialisten met succesvolle praktijkervaring. Businezz Booster streeft naar een totaaloplossing voor elke uitdaging die je als bedrijfsleider zelf kan ervaren of voor elke uitdaging binnen je bedrijf.

Dit wordt bewerkstelligd via één van de talrijke seminars en/of teambuildings, via een rekruteringsopdracht of via een hands-on coachingstraject, dewelke samen met de bedrijfsleider op maat van zijn/haar bedrijf wordt opgesteld na een kennismakingsgesprek.

Flux Energy

Flux Energy is een onafhankelijk energieconsulent met 15 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in de aankoop van elektriciteit en aardgas en de verkoop van lokaal geproduceerde energie. Denk daarbij aan injectie uit zonnepanelen, windmolens, WKK installaties en Biomassa.

Tevens geven ze opleidingen rond het thema energie aan bedrijven, energieleveranciers en traders en treden op als juridisch expert bij conflicten met energieleveranciers, distributiemaatschappijen en andere stakeholders uit de energiesector. Het is hun missie bedrijven te helpen hun energiekosten te minimaliseren door onafhankelijk advies en betrouwbare ondersteuning bij individuele energievraagstukken

Aremis

Met een honderdtal talentvolle medewerkers en meer dan 20 jaar ervaring is AREMIS een toonaangevende Europese leverancier van advies, diensten en technologieën voor het beheer van vastgoed en de werkomgeving. AREMIS begeleidt u bij het beheer en de voortdurende optimalisatie van uw vastgoed, de werkplekken en uw facilitaire dienstverlening voor de gebouwen en haar gebruikers.

De werkomgeving is de op één na grootste uitgavenpost en is bovendien essentieel voor de motivatie en efficiëntie van uw medewerkers. Daarom verdient ze voldoende aandacht en betrouwbare, beproefde oplossingen. AREMIS helpt u om die te implementeren, zodat u zich elke dag in alle sereniteit op uw ontwikkeling kan concentreren.

Heb je ook interesse in een partnership of wil je meer informatie over onze interessante partnerformule? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Partnership Contractify