Contractify partners

Vaak wordt er heel wat tijd geïnvesteerd in het onderhandelen en het ontwerpen van contracten. Het op punt stellen van contracten enerzijds en het aangaan en onderhouden van zakenrelaties anderzijds krijgen doorgaans veel aandacht en gebeuren met de nodige toewijding. De uitvoering van die contracten is echter minstens even belangrijk, zo niet belangrijker.

En net daar gaat het dikwijls mis. Contracten verdwijnen in kasten of blijven hangen in mailboxen en afspraken en opzegdata worden niet of amper nog opgevolgd.

Uit onze eigen ervaring is gebleken dat het hebben van een tool niet de oplossing biedt wanneer er niemand de tijd neemt of de juiste skills heeft om de contracten ook effectief te registreren.

Een sales manager wil zich zoveel mogelijk bezighouden met het sluiten van deals en niet met administratie. Een CFO en CEO zijn bezig met het runnen van het bedrijf. De management assistant heeft vaak 1001 taken en is daarom ook niet altijd de meest geschikte kandidaat om de rol van contractbeheerder op zich te nemen.

Niet iedere organisatie is groot genoeg om een contractbeheerder aan te werven.

Contract Management as a Service is een nieuwe dienstverlening waar meer en meer vraag naar is. Als partner van Contractify kunnen jullie, vanuit jullie eigen expertise, KMO’s bijstaan in het digitaliseren van hun contractbibliotheek en zo een lange termijn relatie uitbouwen.

Het partnership met Contractify kan bestaan uit verschillende vormen:

Dit kan meerdere vormen hebben:

  • Ter beschikking stellen van de software (reseller).
  • Registreren van de contracten, éénmalig of recurrent.
  • Juridische dienstverlening, legal helpdesk, …
  • Marktanalyse

Voordelen

Bijkomende diensten

Als partner bied je een oplossing aan jouw klanten en kun je het contractbeheer als een bijkomende (recurrente) dienst aanbieden.

Financiële voordelen

Als een partner van Contractify ontvang je een commissie op de licenties en kun je de diensten factureren aan jouw klanten.

Verhoogde efficiëntie

De digitalisatie van de contracten is zowel voor jou als voor jouw klanten efficiënter en tijdsbesparend.

Partners

Juridische dienstverlening

IT-Integrator

eSigning

Heb je ook interesse in een partnership of wil je meer informatie over onze partnerformule?

Klik op onderstaande knop om ons formulier in te vullen!