Partners Contractify

Businezz Booster

Als erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille, bestaat Businezz Booster uit een team van specialisten met succesvolle praktijkervaring. Businezz Booster streeft naar een totaaloplossing voor elke uitdaging die je als bedrijfsleider zelf kan ervaren of voor elke uitdaging binnen je bedrijf.

Dit wordt bewerkstelligd via één van de talrijke seminars en/of teambuildings, via een rekruteringsopdracht of via een hands-on coachingstraject, dewelke samen met de bedrijfsleider op maat van zijn/haar bedrijf wordt opgesteld na een kennismakingsgesprek.

Flux Energy

Flux Energy is een onafhankelijk energieconsulent met 15 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in de aankoop van elektriciteit en aardgas en de verkoop van lokaal geproduceerde energie. Denk daarbij aan injectie uit zonnepanelen, windmolens, WKK installaties en Biomassa.

Tevens geven ze opleidingen rond het thema energie aan bedrijven, energieleveranciers en traders en treden op als juridisch expert bij conflicten met energieleveranciers, distributiemaatschappijen en andere stakeholders uit de energiesector. Het is hun missie bedrijven te helpen hun energiekosten te minimaliseren door onafhankelijk advies en betrouwbare ondersteuning bij individuele energievraagstukken

Hogeschool Gent

De Hogeschool Gent wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil de Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.

HOGENT is een ontmoetingsplaats voor inspiratie, creativiteit en talent. Onze studenten en medewerkers werken in verbondenheid samen binnen een waarderende omgeving.

De medewerkers zijn kritische experten die het vertrouwen krijgen om autonoom te werken. Vanuit een onderzoekende en zelfkritische ingesteldheid leren ze uit hun fouten en sturen ze hun persoonlijke ontwikkeling bij.

Vanuit hun engagement geven ze mee richting aan het maatschappelijk debat. Innovatie en ondernemingszin maken de studenten en medewerkers toekomstbestendig. Ze hebben voeling met wat er leeft in het werkveld en gaan over tot actie.

Heb je ook interesse in een partnership of wil je meer informatie over onze interessante partnerformule? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Partnership Contractify