Welkom op de perspagina van Contractify

Ontdek hier onze nieuwsberichten

May 2, 2019 - Digitale vernieuwing binnen de traditionele advocatuur

Contractify brengt hun oplossing nu volop naar de markt.

Onze software is nu iets meer dan een jaar gelanceerd.” vertelt Herlinde. “We hebben ondertussen een klantenportefeuille met erg mooie referenties zoals Manpower, Vivaldis en Insites Consulting. Daarnaast is er ook interesse van advocaten- en boekhoudkantoren.

 

Zij willen Contractify inzetten als softwareplatform waarmee ze nieuwe diensten aan klanten aanbieden.” 

April 30, 2019 - Graduation day Cohort 5

6 maanden geleden werden we geselecteerd uit bijna 1000 kandidaten voor een van de 14 plaatsen in The Birdhouse  – de gekende accelerator. Vorige dinsdag mochten we ‘afstuderen’.

Het is een geweldig boeiend traject gebleken. En mét de nodige resultaten. Op 6 maanden is onze klantenportefeuille gegroeid met een factor 2,5 en is ons team aangevuld met Thomas, onze Business Development Director!

Dank aan The Birdhouse & onze mentoren Jeroen De Man en Bruno D’Hulster voor de fantastische begeleiding en leerrijke ervaring!

December 26, 2018 - Female Founders over het ondernemersleven

In start-up land zijn vrouwelijke founders nog steeds in de minderheid. En dat is eerlijkheidshalve ook zo in The Birdhouse. De laatste cohort telde ongeveer 20% female founded start-ups. Niettemin kent ons land, en The Birdhouse, een reeks sterke vrouwelijke ondernemers. Eén zo’n vrouwelijke ondernemer is Herlinde De Buck (tweede persoon van rechts op de foto), mede-oprichter van Contractify, een start-up rond contractbeheer.

January 22, 2019 - 5 Legal Birdhouse Trends

Een eerste trend voor 2019 is legaltech. Want alhoewel het digitale al diep doorgedrongen is in onze maatschappij en economie, blijft een contract afsluiten, een advocaat vinden of juridisch advies zoeken, nog steeds een papier-gedreven en vaak stroef proces.

“Niettemin proberen een heel aantal start-ups de sector te vernieuwen en dat onder de noemer legaltech. In The Birdhouse merken we deze trend ook op. In ons meest recente cohort verwelkomden we Contractify, die contractbeheer digitaliseert en van frictie ontdoet.”

November 6, 2017 - Ondernemers magazine VOKA

Ondernemers” is het magazine van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen. Het verschijnt om maandelijks en wordt verspreid onder alle leden en onder belangrijke stakeholders zoals partnerorganisaties, beleidsmakers,…

De opvolging van contracten is bij de meeste ondernemingen een taak die doorgaans niet met prioriteit behandeld wordt. Contractify uit Sleidinge anticipeert hierop met een eigen slimme software en een dienstverlening die uniek is in België.

October 31, 2018 - THE BIRDHOUSE KIEST VIJFDE LICHTING

Met trots mogen wij meedelen dat wij geselecteerd zijn voor the Birdhouse accelerator programma. Van meer dan 900 inschrijvingen zitten wij bij de 14 gelukkige overlevenden. De Gentse start-ups die dit jaar deelnemen aan het traject zijn: Tengu, Dropon, De Nachtkoerier, Human Reef, Hemp in a Box, Contractify, Crimibox en Techwolf. Vanaf volgende week laat Made In u wekelijks kennis maken met één van hen.