Slimme koppeling tussen Contractify en andere applicaties!

Werken jullie met een CRM om contacten te beheren, met een boekhoudpakket om de financiële flow vlot op te volgen, en misschien zelfs met nog een aantal andere oplossingen om specifieke uitdagingen op te vangen zoals contractbeheer, sales opvolging, planning, communicatie, talent management, etc.? Of werken jullie in principe vanuit één ERP-systeem maar zijn er doorheen de tijd vanuit verschillende departementen toch hier en daar enkele losstaande software tools naast beginnen functioneren? 

Top dat jullie op die manier stap voor stap automatiseren en processen efficiënter maken! Maar, in welke mate communiceren al deze systemen onderling? Bij veel bedrijven merken we dat een deel van de initieel gewonnen tijdswinst voor een stukje weer verloren gaat doordat men nu in meerdere applicaties dezelfde data dient in te geven en omgekeerd ook meerdere tools moet raadplegen om tot bepaalde informatie te komen. Dat is natuurlijk jammer want de intentie was toch net om jullie mensen het leven gemakkelijker te maken? Wel, goed nieuws! Want door de nodige tools op een slimme manier met elkaar te koppelen, neem je dit euvel weer helemaal weg.

Vanuit Contractify krijgen wij vooral de vraag om onze tool te integreren met diverse CRM- en boekhoudpakketten. We rekenen hierbij steeds op de expertise van IT-integrator Userfull. Naast het elimineren van de repetitieve taken, zorgen zij er dankzij hun koppelingen ook voor dat alle informatie gebundeld en overzichtelijke weergegeven wordt op één locatie, wat enorm zinvol is in het kader van management meetings.

Werken jullie al met Contractify en lijkt het jullie wel handig om het contractbeheer-verhaal te laten communiceren met andere tools? Of zijn er los van Contractify applicaties die jullie zouden willen integreren?

Informeer dan eens bij Userfull via deze link, zij helpen je met plezier bij de volgende stap op jullie digitaliseringspad!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *